29 Kasım 2012 Perşembe

Kitapmaceraları ne okuyor?

 Konusu: http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=629136


Tüyap'a gitmiş kadar olduk! (Yeni sipariş)


  Gerçekten başlıkta yazdığım gibi" Tüyap'a gitmiş kadar olduk" :D Annemle oturduk bilgisayarın başına yazdık listeyi. Eleye eleye bunlar kaldı. Bence MÜKEMMEL bir sipariş oldu. Bazı serilerim tamamlandı bazılarının devamı geldi. Bazıları ise yeni eklendi. Ama bu siparişim en mantıklı siparişim oldu. Çünkü uzun zamandır tüm bloglarda gördüğüm ve en beğenilen kitapları aldım. "FİNAL" hariç tüm kitapların yorumlarını okudum. Ki zaten "FİNAL" in yorumunuda okumama gerek yok. Onun muhteşem olacağına şüphem yok!!

Gelelim siparişe:






Başta açıkladığım gibi hepsini çooook isteyerek aldım. Hiçte pişman değilim. Hatta elimdeki kitabı bitirmişken şimdi bir tanesine başlayacağım. Siz karar verebilirsiniz? Sizce hangisi?


Konu açılmışken yeni kargomu da göstermek istedim. DEX'e tekrar tekrar teşekkürler.Çok merak ediyorum :))





KARANLIK SULAR BİTTİ!!



 Merakla beklenen yorumum geldi!!! Ve sonunda KARANLIK SULAR (VENOM) bitti!!

  Evet itiraf ediyorum ilk başları çok klasikti. Venedik'in zengin ailelerinden birinin kızı olan Cass'in  - ana karakterimiz- anne babası ölüyor. Bu kızda teyzesiyle beraber Venedik'te bir eve yerleşiyor. Kızın uşakları felan var. Neyse ayrıntıları geçeyim. İşte kızımız bir erkekle nişanlı. Fakat bizim kızımız sıradan -pek öyle olmasa da- bir ressama aşık oluyor. İlk başlarında bunu anlatıyordu. Fakat asıl olay kızımızın ölen arkadaşının mezarına gitmesiyle başlıyor. Arkadaşının mezarında başkasının -kalbinin üzerinde "X"işareti olan bir kadının- yattığını farkediyor. Oradan kaçarken de sevgili ressamımız Falco ile karşılaşıyor. Aaa! Kesin tesadüftür :D Hiç kanmayın :D

  İşte olay bu hikaye üzerine kurulmuş. Devamını anlatmak istemiyorum ama sizi gizemli bir maceranın beklediğini söylemek istiyorum. Bazı yerlerde ağzım açık kalarak okuduğumu, bazı yerlerde "İşte buldum" dediğimi fakat sonradan "Off! Nasıl o değil ya?" dediğimi  size hatırlatmak isterim. :D İşte böyle karışık ve gizemli bir kitaptı. Aşkı ve cinayetleri birarada okudum. Bu türü sevenlere KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM!!!

NOT: Bu kitaptan sonra VENEDİK'e ilgim arttı. Nasıl güzel bir yermiş orası öyle. Bir o kadar da gizemli :D



                                            

Buda olmazsa olmaz TRAİLER:



 

Kemikler Şehri Bitti!!!

ANNEM BİLE BENDEN ÖNCE OKUDU. EN KISA ZAMANDA BENDE OKUMALIYIM...

KEMİKLER ŞEHRİNİ YENİ BİR TÜRÜ KEŞFETMENİN HIZIYLA BİTİRDİM...

İnsanoğlunun içinde taşıdığı hayal gücünün ne kadar geniş ve mükemmel olduğunu anlatan harika bir seriyle tanıştığım için çok mutluyum.
 Yazarımız Cassandra Clare ,hayallerini mükemmel bir kurguyla satırlara taşımış.Doğrusu yeni neslin kurtlar-vampirler ve gölge avcıları gibi kavramları normal insan dünyasından daha fazla sevmelerine şaşmamak lazım.Bu kitabı okuduğumda bende içinde sevgi-macera-gizem-gizli güç barındıran yeni bir dünyanın olduğuna inanmak istedim.Orada yaşamanın oldukça heyecanlı ve güzel olacağını düşündüm.Hayatı derslerle ve geçmek zorunda oldukları sınavlarla dolu gençler ve bizim gibi her gün aynı tekdüzelikte para kazanmak için gidilen işler çevresinde dönen insanlar için bu kitaptaki hayat inanılmaz güzel.Bu nedenledir ki hemen ikinci kitaba başlayıp bu hayallerden kopmak istemiyorum.
insanlar eskiden aya çıkmayı bile hayal etmekte zorlanırken şimdi marsa otobüsle gidip orada yaşamayı düşünebiliyor. Kimbilir belki gelecekte kurtlar ve vampirlerle dolu böyle bir dünya da olabilir.
 gerçeklerden uzak harika bir maceraya yolculuk etmek isteyenler bu seriye başlayabilir.

Yeni maceralarda ve yeni kitaplarda buluşmak dileğiyle...


Fragman burada (TR): https://www.facebook.com/photo.php?v=529738627054201

27 Kasım 2012 Salı

Birkaç kitap okumak!!

Merhaba sevgili blog severler, yine beraberiz :)) Bugünkü konumuz birkaç kitabı birarada okumak. Yani açıklarsam, hepimizin -ya da çoğumuzun demeliyim- elinde okunmak için bekleyen kulelerce -benim kulelerimi gördünüz- kitabı var. Bende bu kitapları azaltmak için bir yöntem düşündüm. Eğer birkaç türden değişik kitapları birarada okursam hem o günkü duyguma göre kitap okuyup zevk almış hem de kitaplarımı yavaş yavaş en aza indirmiş -pek mümkün olmasada- olurum. Yani ben denedim. Yapabiliyorum. Hiçbir kitabın karakterlerini de unutmuyorum.  Bu yöntemi seçmenin başka bir nedeni de serilerin son kitaplarının çıkmış veya çıkacak olması. Ki ben bu serilerin daha ilk veya ikinci kitaplarını okudum. Bu serileri en kısa zamanda bitirmek için (HUSH HUSH gibi) bu yöntemi düşündüm. Bence güzel bir yöntem. Elimdeki kitabı bitirir bitirmez deneyeceğim. Siz ne düşünüyorsunuz?

25 Kasım 2012 Pazar

BUZ GİBİ SOĞUK BİTTİ!!!

TESS YİNE HARİKALAR YARATMIŞ,BUZ GİBİ SOĞUK GÜN BİTMEDEN BİTTİ...

Tam bir polisiye-macera hayranı olan ben birde gerilim eklenince inanılmaz mutlu oldum.Harika bir kurgu,bulmaca içinde bulmaca,yetmezmiş gibi bir de aşk-sevgi-dostluk kavramlarının irdelenmesi.Bir kitapta isteyebileceğiniz her şey bunda var.
 Tess eğer dedektif Rizzoli ve patolog Isles ile yola çıkıyorsa harika bir maceraya atılıyor demektir.Bu kitabında ilk defa gerilimin dozunun arttığını gördüm.Gece okurken ışığı daha fazla açık bırakıp sağı-solu kontrol ettiğim oldu.Tek üzüldüğüm nokta çabucak bitmesiydi.
 Benim gibi polisiye okurları kitabı okuyunca neden bu kadar sevdiğimi anlayacaklar.Öyle kitaplar var ki ilk sayfalardan katili buluyorsunuz.Bunda garanti veriyorum,şüpheleriniz olsa da sayfanın sonuna gelmeden katilden emin olamıyorsunuz.

HERKESE OKUMASINI ŞİDDETLE TAVSİYE ETTİĞİM ENDER POLİSİYE ROMANLARDAN...



Buda Trailer:




                         

24 Kasım 2012 Cumartesi

Kitaplık!!! (MERAK EDENLER İÇİN)


   Şimdi ilk olarak açıklamam gereken konular var. İlk olarak bizim ailede annem,ablam ve ben kitap alışverişi yapıyor. Bu yüzden herkes kendi türden okuduğu kitapları alıyor ve kendi kitaplığına koyuyor.Annem genellikle kitaplarını bana verir. Bu yüzden ablamınkileri çekmiyeceğim. Zaten benimkiler size yeter :D

   Başlıyorum :D
İlk kitaplarımız DÜŞÜŞ-AZAP: Bu seriyi ablama almıştım. Kapakları ve yorumları iyiydi. Şu an derslerden bende oda okuyamadı. Bakalım sıra ne zaman gelicek :D

Diğer kitap İNCACERON. Okuyacakların hevesini kırmak istemem ama ben bu kitaba başladım bıraktım gibi bişey oldu. 60. sayfaya kadar kendimi zor tuttum. 100lerde bırakmıştım sanırım. :( Tekrar denermiyim bilmiyorum. Çünkü aynı olay ablamdada yaşandı ki o daha ilerlerdeydi.

Tanrıça ablamın mitolojiye ilgi duyması yüzünden alındı. Bende 2. kitabın çıkması bekliyordum. Şimdi 2. kitapta çıktı. Sırada önlerde ;)

Deniz tanrıçası'nın yorumunu zaten paylaşmıştım. :)

Yaşlı adamın savaşı bana "http://kitaplarindunyasi.wordpress.com/" blogunun sahibi Damla Yalçın'ın hediyesi. Burdan teşekkür etmeyi de unutmayayım :D (Sırada)

Kemikler şehri: İnanılmaz merak ediyorum. Ablama hediye almıştım. Oda ilk günden itibaren kitabı heryere götürerek bitirdi. Kitabın hali böyle. Önünü ve arkasını görmeyin bence .D (Bilmeyen yoktur herhalde. Filmi çıkıyor :D)

Serseri : Sevgili Vampirella'nın beğenmediği fakat benim çok sevdiğim blogların bayıldığı bir seri olan DÖNÜŞÜM SERİSİ benim en çok merak ettiklerimdendi. Bu yüzden almam için bir sakınca yoktu :D



Gelelim ikinci kuleye:

Bu ilk iki kitap bana Gülşah Elikbank'ın hediyesi. Ablam okudu ve bayıldı.Bende bu imzalı kitapları hemen okumak istiyorum :) Tekrar teşekkür edeyim buradan...

 Gözyaşı kapısı annemin-doktor olduğu için- merak ettiği bir kitaptı. Sanırım kitapta tıp terimleri fazlaymış. Bu yüzden doktorlar için uygun bir tercih :)

Pamuk Prenses ve Avcı annemin bana indirimden 10 liraya aldığı bir kitap. Hemen bitirp filmini izlemiştim. Filmi kadar güzeldi :)

Neil Gaiman -takip edenler bilir- Renkli kitabın çoook çook övdüğü bir yazar. Her kitabını tavsiye ediyor. Bende bir denemk için aldım. Bakalım ne zamana :D

Gri kehanet Açlık Oyunlarından sonra başladığım bir seriydi. Açlık oyunları kadar güzel olmasada eğlenceliydi. İlk kitabından sonra devam etmedim. Etmeyide düşünmüyorum. Fakat çocukları için kitap arayanlar aradığınız kitap bu :)

Erebos benim en sevdiğim kitaplardandır. Laf söyletmem bu kitaba. Bilgisayarla ilgilenen kişiler mutlaka okumalı. bilim kurgu ve bilgisayar mükemmel bir şekilde işlenmiş.Süperdi yani :)

 İnanamayacaksınız belki ama ben Sarışın Vampir Ve Ürpertiyi toplam 20 tlye aldım. Hemdeikiside orjinal. 2. el ama sıfır gibi. Çok şanslıyım açıkcası :D Onları da okumak için can atıyorum. :D

"Bu kitabın adı sır" küçükken okuduğum bir kitaptı. Baya bir eğlenmiştim ama hiçbir şey hatırlamıyoum şu an :D O yüzden bir şey yazamayacağım :)

Taht oyunlarına birşey diyemem zaten. Yorumum vardı blogda. Kraların çarpışmasına ise 3. kitapları alınca devam edeceğim. Onları almamada çook var. Meraklıyım :D



HP <3 İnanılmaz sevdiğim bir seri. İlk kitaplarını 2-3 günde bitirmiştim. O kadar mükemmeldi. Çocuğunuza veya farketmez kendinize bile kitapları sevdirtmek istiyorsanız MUTLAKA ALIN VE OKUYUN. Pişman olmayacaksınız :)

Şimşek hırsızı DOĞAN KİTABIN tatlı mı tatlı editörünün bayıldığı bir serinin ilk kitabı. Percy Jackson Ve Olimposlular. İlk kitabı küçük yaşta okuyup beğenmiştim. Sonrada filmini izlemiştim. Şimdide editör tavsiyesi ile seriye devam edeceğim. Bakalım belki yaz tatilinde 1 haftada bitiririm seriyi :)

OYUN adlı kitabı listenin sonlarında bırakıyorum. Çünkü okursam büyük ihtimalle 2. kitabı okumak isteyeceğim. Ve o benim elimde yok :D

Aouh!! Yüzüklerin Efendisini atlamışım. Ben bu kitaba başlaıdm. Beni baya  sürükledi. Fakat sanki ben kitaba bağlanamdım. Yani okuma açısından değil. Sanki yazış biçimi açısından. Çok mu edebiydi sanki. Ben daha rahat,içine işleyen kitapları seviyorum. Bakalım seneye tekrar denemeyi düşünüyorum :)

Gölgelerin Efendisi serisi bana Yayınevinin sitesine üye olunca gönderilmişti. Onuda kuzenime götürmeyi planlıyorum. Tam yaşına uygun :)

Balans alıp pişman olduğum bir kitaptı. Yani karakterler 30lu yaşlarda falan hiç bana hitap etmedi. Fakat sizi bilemem :)

Ejderin Aşkının'da yorumu vardı sanki :) Yoksa bile +18 sahneler hariç bayıldığımı söyleyebilirim :)

Ares: Arunas'ın bana gönderdiği bir kitap. Bakalım ne zaman okunacak :D



Burdakilerin çoğu annemin kitapları. O yüzden pek bir şey diyemeyeceğim. Şimdi kendimkilere bakayım.Hmm...

Yarına Dokunmak: Nurgül Çelebi'nin bana gönderdiği çok güzel bir kitabı. Kendisine burdan çok teşekkürlerimi iletiyorum :)

Sensizlik esiyor yüreğimde de aynı şekilde yarışmadan kazandığım bir kitaptı. Yazar bana imzalı olarak kitabını göndermişti. Kapağını ayrıca bir sevmiştim. Bakalım ne zaman başlanacak?

Ateşböceği yolu: İnanılmaz!! Olağanüstü!! Muhteşem!! Bir yazarı insanı bu kadar etkileyebilir. Gece yolundada aynı şeyi yaptı. Diğer kitaplarını okumak için can atmıyorum, geberiyorum :D



Burada da genellikle tarih ve edebiyat (türk-dünya) türü kitaplar var. En alttaki mavi kitapların annemin eski kitaplığından bulduğum kitaplar. Bir ada hikayesi 1-2-3. Çok merak ediyorum bunlarıda :)

Buket Uzuner'in SU adlı kitabını da indirimden 9 TL ye almıştım. Buket UZUNER'i denemek için iyi bir fırsat olacak :)



Bu alttaki kitapların tümünü annem okudu. Zaten Bazı Tess Gerritsen kitapları hariç hepsinin yorumu blogda var. Bulunmayan kitaplar ise annemin önceden okuduğu ve hatırlamadığı kitaplar. Ynai bu resimden de annemin koyu bir TESS HAYRANI olduğunu anlamışsınızdır. Hatta şu anda Tess Gerritsen'ın Buz Gibi Soğuk adlı romanını okuyor :D



Burada da cep kitapları ve cinayet romanları var. Hiçlikten Gelen Kız annemin 7,5 TL ye aldığı bir kitapmış. Beni bile şaşırttı bu indirimle :)

Şeytan'ın yorumunu az önce yayınladım ;)

Bakire hariç diğer tüm kitaplar Kiler'in %50 indiriminden alındı. Bakire ise Ephesus'un hediyesi :))



Ve son raf benim kıymetlilerim. En büyük servetim DEXlerim. Böylece okunacak DEX kitaplarımıda görmüş oldunuz. :)



İşte nöyle benim kitaplığım. Daha bunlar kitaplığa yerleştirilecek. Koyabilirsem son halini resim olarak koyarım. Bazıları içinden "Oha" tarzı tepkiler verebiliyor olabilir. Hatta bize açgözlü bile diyebilirsiniz fakat konu kitaplarsa ben AÇGÖZLÜ olmaya razıyım :) Herkese iyi geceler. Güzel bir post oldu. Siz ne dersiniz?
 

Güzel Bir Kitaplık Postu Geliyor Hazır Olun!!!

  Güzel Bir Kitaplık Postu Geliyor Hazır Olun!!!


                            

ŞEYTAN BİTTİ!!!


ŞEYTAN adlı gerilim romanı bitti...
Aslında gerilim beklerken daha çok" bunlar gerçek hayatta olabilir mi "araştırması içinde bitirdim bu kitabı.Dili akıcı olmasına rağmen hikayede aksiyon ve macera yoktu.Küçük bir kızın psikolojik sorunlarına farklı bir bakış açısıyla yaklaşılmış.Kendinizi küçük çocuğa kaptırıyor ve korkudan çok merak duyuyorsunuz.Bence filmi daha gerilim yüklü olur.
 insanın kendini savunmasız ve sevgisiz hissettiği bir anda şeytana kapılabileceği düşüncesi beni korkutuyor.Doğrusu bu kitabı okuduktan sonra sevginin ve inançlara bağlılığın değerini bir kez daha anladım.İçimizde olumsuz duyguları barındırmanın bize ne zararlar vereceğini görmek ve şeytanı daha yakından tanımak isteyenler bu kitabı okusun...

Okumamı sağladığı için FENİKS YAYINEVİNE teşekkürler...

21 Kasım 2012 Çarşamba

Anket birincimiz!!!


  Anketimiz sonuçlandı ama ben biraz daha beklemek istemiştim. Sonrada giremeyince kaldı işte öyle. Şimddi anketi yokediyorum. PUF!! Anket birincimiz Tabiki DEX oldu!!! Tebrik ederiz. Benim oyumda onaydı :) (Tahmin etmişsinizdir) 2. Ephesus olmuş. Bunuda tahmin etmiştim.Kapakları ve ayraçları ile benimde gönlümden o geçiyordu. 3 ise beni şaşırtmayarak Pegasus olmuş. Ben ya Pegasus ya Martı olur diyordum. Pegasus olmuş. Tahmin ettiğiniz gibi sonuncu ARTEMİS. Herkesin tepkisi de malum. Benimki de dahil :D Güzel bir anket oldu. Katılan herkese çook teşekkür ederim. ;)

Ne izledim? #2 Şafak vakti part 2!!!

 Çıktığı ilk gün biletimi aldım ve filme girdim. İlk başları mükemmel heyecan vericiydi. İnsan ne olacağını bildiği halde heyecanlaıyordu. İlk av,İlk bakış,İlk ışıma falan filan. Yani başları mükemmeldi...!! Eee sonları nasıldı derseniz size kocaman bir "?" gönderiyorum :D Çünkü gerçekten anlayamadım. Filmin bitmesine son 20 dakika kala mükemmel bir heyecanla filme odaklanmış yerimde duramıyordum. Bella ile Edward'ın dövüş sahneleri beni benden bitirmişti.Ta ki bir olay gerçekleşene kadar.Ondan sonra filmden koptum. Hatta filmden çıkan bile oldu. Senarist o derece bir şey yapmış ki yer yerinden oynadı. İşte bende o olaydan sonra filmi beğensem mi beğenmesem mi bilemedim. Gidin izleyin görün diyorum. Ama sonra senariste karşımda küfür etmeyin :D Geçen bir söz okumuştum "Küfür Benim Ağzıma Yakışmıyor Olabilir Ama ; Beni Sinirlendirenlerin Üzerinde Çok Güzel Duruyor" (Tam bizim senaristlik)" :D




BAZI SAHNELER:



   

Özür şarkısı :((


  Merhaba arkadaşlar. Bana çok kızgın olduğunuzu biliyorum. Fakat benimde sınavlarım vardı. Bu yüzden hem bloga hemde kitabın yüzüne bile bakamadım. Belki tozlanmıştır yavrucak :D Fakat kendimi affettireceğim. Saat 3'e kadar sizinle hem blogda hemde facebook sayfamızda paylaşım yapacağım. Bakalım neler neler gelişmiş ben yokken :D

Buda size özür şarkım :


10 Kasım 2012 Cumartesi

Ne okuyorum??


   Ahaha :D Kıskandırma Vakti :D


GELİN KOLEKSİYONCUSU BİTTİ...

GELİN KOLEKSİYONCUSU BİTTİ...

Harika bir polisiye gerilim romanı.Ben ki polisiye de Tess'in üzerine tanımam derdim ama bundaki olaylar ve hızlı akış Tess'i geçmiş görünüyor.Zaman zaman psikiyatrik terim ve yorumları anlamakta zorlanabilirsiniz ama benim ilgi alanım olduğundan zorlanmadım.İnsan beyni ve düşünce mekanizması her zaman ilgimi çekmiştir.  
Kitaptaki rehabilitasyon merkezi araştırma grubu çok eğlenceliydi.Bence bu grubun yapacağı yeni cinayer araştırmaları harika bir serinin doğmasını sağlayabilir.SONUÇTA KİMİN NORMAL KİMİN ANORMAL OLDUĞUNU BELİRLEYEN YİNE İNSAN DEĞİL Mİ?

Polisiye severlere şiddetle tavsiye ediyorum.gelecek kitaplarda buluşmak üzere...


Trailer:


 

8 Kasım 2012 Perşembe

Kargo!!!!!

     Evet yine bir kargo geldi ve ben bu kargoya da her zamanki gibi bayıldım. :D

   Neler mi var? Bakın, neler neler var :D

   İlk kitap VENOM. Benim hergün ağzımda olan ve okumak için can attığım VENOM. Türkçe adıyla Karanlık Sular ;)

    Diğeri ise (DEX'i takip edenler bilir) ZEHİR USTASI. Bu kitap ilk çıktığında farklı bir kitap olduğunu anladım. Zaten Dex  çıkarınca Farkın en alası oluyor :D Kitabın goodreads puanıda yüksek. Yorumlarda iyi. Bakalım ben beğenecek miyim?





Diğer bir konu ise DEX kitaplarının yan tarafları. Ne alaka diyeceksiniz. Benim çok dikkat ettiğim bir konudur bu. Çünkü kitabı, kapağı gözükecek şekilde kitaplığa koyamıyorsun. Yan tarafı gözüküyor haliyle. Böyle olunca da kitaplıkta en çok dikkat çekeni alıyorsun eline. Benim kitaplığımda da yarışı DEX en önde devam ettiriyor. Kitaplığıma bakan biri hemen bir  DEX kitabını  kapıveriyor. Kapağa da bakınca kitap elden gidiyor  :D

Bakın Şuna: Karanlık Sular size resmen göz kırpmıyor mu???



Kargo içinde beni en çok heyecanlandıran bu oldu. Kargo poşetini ışık hızıyla yırtmamla kitapları elime almam bir oldu. Fakat sonra bir şey hatırladım. SÜRPRİZ NE? Hemen aldım poşeti ters çevirdim. Rozet koltuğa düşüverdi. Nasıl mutluyum anlatamam. Şuan resmen uçuyorum. Ben lafı daha fazla uzatmadan gidiyim en iyisi. :D KEYİFLİ OKUMALAR....



Uyuyana Kadar Bitti!!!


UYUYANA KADAR ADLI KİTABIMIZ BİTTİ...
Christine ,her gün yeni bir günmüş gibi uyanıyor ve ancak uyuyana kadar yaşadıklarını hatırlıyor.Ertesi gün yine hiçbir şey yaşamamış gibi güne uyanmaktadır.Hayatı hakkında tek bildiği ise yatağını paylaştığı ve kocası olduğunu söyleyen adamın anlattıklarından ibarettir.hayat normal akışında sürerken Christine doktorunun teşvikiyle günlük tutmaya başlar ve aslında hiçte düşündüğü gibi bir yaşamı olmadığını anlar.
  Kitabı okumaya başladığımda Adam Sandler'in "50 ilk Öpücük"adlı filmini anımsadım.Orada komedi tarzında anlatılan amnezi hikayesi burada macera-gerilim tarzında ele alınmış.Yazar öyküyü belli bir kurgu çerçevesinde anlatmayı uygun bulmuş.Genel olarak üç kişi üzerinde dönen hikaye akıcı olmasına rağmen gerilim hikayesi olarak bana biraz yavan ve sıradan geldi.Konuyu sevdim ama olaylar çabuk çözülebilir ve bazı yönlerden gerçeğe uzak geldi.



Kitabı konusu itibarıyla ilgi çekici ve okunmaya değer buldum.Eminim bir sonraki kitabında gerilim dozu artacaktır.Yeni romanlarını bekliyoruz...