22 Mayıs 2012 Salı

Gece Yolu Bitti!!

Çok sevdiğim yazar Krıstın Hannah'ın Gece Yolu adlı romanını maalesef bir gecede bitirdim.Hiç bitmesini istemediğim romanlardan biriydi.Sabah 9'da okumaya başladım ve bir de baktın gece 4 olmuş.Gözyaşları içinde bir an nerde olduğumu unutmuşum.Öylesine etkisi altında kaldım ki uykumda dahi ağladığımı farkettim.
  Yazarımız diğer romanlarında da olduğu gibi hayatı ve yaşananları gerçekçi bir dille anlatıyor.Romandaki hayatlar gerçekte de karşımıza çıkabilecek tipler.Çok sıradan başlayan hayatların birdenbire sıradışı hale gelmesi ve verilen mücadeleler öylesine yoğun duygularla anlatılıyor ki kendinizi kaptırmamak mümkün değil.Üzülüp ağlıyorsunuz-sevinip ağlıyorsunuz.
      Gece yolunun ana karekterleri;  Mia, Zach ve Lexi.Lise yıllarında başlayan bir arkadaşlık ve aşk öyküsüyken birden her zaman yanlarında olan ve asla kendilerine zarar verebileceğini düşünmedikleri annelerinin müdahalesiyle hayatları değişiyor.Hatalar affedilmez mi olmalı?Aşkın gücü her şeyi yener mi? Dostluk aşkı nerde yener ?Ailenin hayatımıza müdahalesi nereye kadar?...
 Okurken kendi hayatınızı da sorgulayacağınız ve inanılmaz zevk alacağınız bir kitap.Kaçırmayın üzülürsünüz.Yanınızdan peçeteleri eksik etmeyin...
 

19 yorum:

  1. Diğer üç kitabı okudum. Eminim Gece Yolu'da diğer iki kitap gibi harikadır :)

    YanıtlaSil
  2. Bundan emin ol :)

    YanıtlaSil
  3. Bu kadın o kadar etkili yazıyor ki kitaplarını okumak da şart oluyor...

    YanıtlaSil
  4. heeey gözlerim ıslandı okurken.
    ben de geçen hafta yazmıştım.
    sevmenize sevindim.
    :)

    YanıtlaSil
  5. Kristin Hannah'ın kalemine ve diline hayranım doğrusu. Diğer kitaplarını okumama rağmen bu kitabını okuma şansım olmamıştı. En kısa zamanda temin edip, okuyacağım.

    Yolunuz düşerse bana da beklerim... Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  6. Teşekkür ederim hepinize :) Gerçekten çok güzeldi :)

    YanıtlaSil
  7. merhaba blog sayfanı takibe aldım.Gece Yolu'nu bende yeni okudum, senin gibi bir gecede ve ağlayarak bitirdim....
    Bana da beklerim..sevgiler...

    YanıtlaSil
  8. Bloğun çok güzel bu seriyi bende okumadımda hepsini okumak istiyorum

    YanıtlaSil
  9. Teşekkür ederim Derya. Okuduğum güzel kitapları yorumlamak hoşuma gidiyor :)

    YanıtlaSil
  10. dostluğu bu kadar güzel analatan başka yazar yok!ateşböceği yolu ve gece yolu beni çoook etkiledi okuyalı3-4 ay oldu ama hala etkisi ssürüyorr kesinlikle tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
  11. Gece yolu muhteşem bi kitap ben hüngür hüngür ağladım herkes okumalı!

    YanıtlaSil
  12. Ben de senin yazılarını çok beğendim için kendime bir Blog açtım kızlar :)) Daha yeniyim bana destek verip acaba benim sayfama da bir göz atar mısınız şimdiden teşşekürler :)

    YanıtlaSil