13 Temmuz 2012 Cuma

Deniz tanrıçası bitti!

 
  Gece 2.00 sularında Deniz Tanrıçası adlı kitabı bitirdim. İlk olarak sizi uyarmak istiyorum. İlk 70 sayfa insanı fazlasıyla sıkıyor. Ama 70 sayfadan sonrası akıl alamayacak derecede bağımlılık yaratıyor. Sayfa 300-350'e geldiğimde eh işte felan dedim. Sonra arkadaşım Damy'in tavsiyesi üzerine devam ettim. Ve saat 12'de okumaya devam ettiğim kitap 2.00 sularında bitti. Damy sana binlerce kez teşekkürler. İnanılmaz bir sondu. Bu kitabın sonunu bilmeden filmini izlesem Şaşar kalırdım o derece MÜKEMMELDİ. Birde ben Denize kıyısı olan bir şehirde (MERSİN) oturduğum için Denize ayrı bir sevgim var. Şimdi bu kitaptan sevgim fazlasıyla pekişti. Şimdi konuyu sizinle paylaşmak istiyorum:

  İlk olarak Çavuşumuz Christine Canady yani  baş karakterimiz ile başlamak istiyorum. Christine'in kısa adı CC. Baş karakterimiz CC'in uçak fobisi var ama hava kuvvetlerinde bir çavuş. O konuyu hala anlamış değilim. Yazar niye öyle bir fobi yarattı :D CC bir gün işi dolayısıyla uçak yolculuğuna çıkıyor ve Uçak birden Okyanusun ortasına düşüyor. CC ilk öldüğünü sanıyor ama sonra okyanusta beliren bie ışıktan sonra her şey değişiyor. Işığın ortasından çıkan bir denizkızıyla yer değilştirince CC  ne yapacağını bilmiyor ve kendini okyanusa bırakıyor. Ondan sonra sizde kendinizi kitaba bırakıyorsunuz. Süper Süper Süperdi!

  Not: Geceevini okuyup benim gibi sevmezseniz sakın bu seriyi almamazlık yapmayın. Bu seri ondan bin kat daha güzel. Serinin diğer tanrıçalarını okumak için sabırsızlanıyorum :)

4 yorum:

  1. Bu yazarın kitaplarını merak ediyorum şahsen.Tanıtım için teşekkürler..

    YanıtlaSil
  2. Rica ederim.. :)

    YanıtlaSil
  3. Deniz Tanrıçası film mi oluyormuş yahuu ?

    YanıtlaSil
  4. Hayır film olsa sonunda şaşırır kalırdım dedim :D Olsa iyi olur ama :)

    YanıtlaSil