23 Temmuz 2012 Pazartesi

İşte hepimizin duymak istediği kelimeler! Yeni Alışveriş :)

   Ve evet tahmin ettiğiniz üzere ben alışverişe çıktım. Çıkarken her kitapsever gibi aklımda kitap almak yoktu. Ama D&R sağolsun her hafta yeni kitaplar getirip beni büyülüyor :) Ve ben bu sefer elimden geleni yapsamda gene de bu büyüye engel olamadım. Ama pişman değilim. Hatta çoook mutluyum:)

lk aldığım kitabı Martı Yayınlarının facebook sayfasında görmüştüm ve aşırı mutlu olmuştum. Çünkü Gece Yolunu okuyanlar bilirler (Ben Gece Yolu yorumumda da bahsetmiştim) konuda iki kitap öne çıkıyor. İlki Jane Eyre, İkincisi Uğultulu tepeler. Ve ben kitabı D&R da görünce almadan duramadım. Yorum sizin :)



 İkinci aldığım kitap İnsan Ne İle Yaşar? Önceden okuyacağımı veya alacağımı hiç tahmin etmediğim bir kitap. Fakat bu fikrimi değiştiren kişi gerçekten benim çok sevdiğim bir blog yazarı. Serrose. Belki kendisini yüzyüze tanımıyorum ama blogda o kadar sıcakkanlı ki sanki yıllardır tanışıyoruz. Şimdi diyeceksiniz ne alaka bu kitap ve o? Blogunda hayatını değiştiren kitap olduğunu söylemişti. Neden olduğunu da bana sormayın istereniz. Blogundaki videoları izler yazıları okursanıza bu mutlu aile tablosuna sizde şahit olacaksınız. Bu arada SERROSE bunu gösürsen. Anneanne'ne bayıldığımı söylemeni isterim :) (http://yolunneresindeyim.blogspot.com/ )


Ve son olarak. Ayşe Kulin'in mükemmel eseri Türkan Tek Ve Tek Başına adlı eserinde esinlenerek benim en sevdiğim yönetmen olan Timur Savcının yönetmeliğinden bir DVD aldım. Kitabı okuduktan sonra Kanal D 'de yayınlanan "TÜRKAN" dizisini seyretmiştim. Onun yönetmeni de Timur Savcıydı. Fakat dizi çok geç saatte olduğu için izlenmiyordu. Bu yüzden erken biten bir dizi oldu. 23 bölümdü sanırım. O dizinin finalide süperdi. Fakat çok hızlı olduğu için tam bitmemiş gibiydi. Filminin çıkacağını öğrendiğimde çook mutlu olmuştum ve hemen sinemaya biletimi almıştım. Ve sonunda öyle bir ağlamıştım ki anlatamam. O yüzden indirimde olduğunu görünce hemen aldım. Size tavsiyem indirimdeyken (4,95) hemen alın ve izleyin. Ben tekrar izleyeceğim ve galiba tekrar ağlayacağım. Size iyi ağlamalar diyorum ve ramazanız mübarek olsun diyerek yazımı sonlandırıyorum. İyi akşamlar :)








3 yorum:

  1. umarim seversin ;)

    iyi okumalar ve tesekkur ederim cok.Ananem ucacak

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle seveceğim serrose :)

    YanıtlaSil
  3. Uçacağını bildiğim için söylemeni istedim. Kendini ünlü hissediyorsa çaktırma o öyle mutlu :)

    YanıtlaSil