12 Temmuz 2012 Perşembe

Merak ettiklerim! :) #1


   Uzun bir aradan sonra merak ettiklerimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Zaten facebook sayfamızı takip edenler bir fikir yürütebilirler ama ben genede sizinle paylaşmak istiyorum. İlk olarak:

 Dex yayınevinden çıkmış 19. DEPARTMAN'ı tanıtmak istiyorum. İlk çıkacağı zaman fragmanını izlemiştim ve çok ilgimi çekmişti. Konusu tam olarak açıklanınca gerçekten almam gerektiğini düşündüm ve listeme aldım. Sizinle konuyu ve fragmanı paylaşmak istiyorum. Bakalım siz ne düşünüyorsunuz :)





Konusu:
6. Departman: Ordu 13. Departman: İstihbarat 19. Departman: Hâlâ hayatta olmanızın sebebi Jamie Carpenterın hayatı artık eskisi gibi olmayacak. Babası öldü, annesi kayıp ve kendisi, Frankenstein adında devasa bir adam tarafından kaçırıldı. Jamiey'i 19. Departmana getirdiler. Burası yüz yıl önce, Abraham Van Helsingile Drakulanın hayatta kalmış diğer kurbanları tarafından, doğaüstü olayları incelemek üzere kurulmuş bir merkez. Jamienin, Frankenstein canavarı, güzeller güzeli bir vampir kız ve merkezin diğer ajanlarının yardımıyla annesiniçok güçlü bir vampirden kurtarması gerek. 19. Departman, serinin bu ilk kitabıyla sizi, tarihin tozlu koridorlarındadolaştırıp, Avrupanın bir ucundan diğer ucuna, Viktoryen İngiltereden20li yılların New Yorkuna, Kuzey Rusya'nın buzullarından Transilvanyanındehşetengiz dağlık bölgelerine taşıyacak. Çağdaş gerilim türünü klasik korku öğeleriyle bir araya getiren bu doludizginmaceranın yanında okuduğunuz diğer paranormal hikayeler romantik komedi gibi kalacak.

2 yorum:

  1. Sende olan ama bloguna yazmadigin kitaplar varsa adlarini yazabilir misin acaba?? Cunku sendeki kitaplar cok heyecanli, cok guzel.:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yarın bu konuyla ilgileneceğim teşekkürler :)

      Sil