20 Temmuz 2012 Cuma

Ramazan öncesi kitap alışverişi :)

    İlk olarak facebookta AŞ(K)İTAP adlı sayfada kazandığım kitabı göstermek istiyorum sizlere.  Yazarın serinin ilk kitabı olan Siyah Nefes adlı kitabı çok merak ediyordum. Bir gün bir sayfada ilk kitabı imzalı kazandım ve çok mutlu oldum. Geldiği an okumaya başladım ve kitap bitince hemen ikinci kitabı istedim. Ama alacak o kadar kitap vardı ki kısmet olmamıştı. Ta ki geçen gün bu sayfada ikinci kitabı (MAVİ DAĞ) kazanana dek. O kadar mutlu oldum ki anlatamam. Ve içinden çıkan ayraç ve yazarın imzası için yazara ayrıca teşekkürler. İkinci kitabı okuyunca anında son kitabı sipariş edeceğim. O kadar mutluyum ki. Şimdi sizinle ilk iki kitabı paylaşmak istiyorum :)





Diğer ramazan için aldığım kitaplar ise iki tane. Önceden blogda duyurduğum ve diğer bloglarda da sık sık karşılaştığım bir kampanya vardı. Can Yayınları 5 tl kampanyası. İşte o kampanyadan iki kitap daha aldım. Ben "ONLAR" isimli kitabı çok merak ediyorum gerçekten ilginç bir kitap. Diğer kitabın ise biraz kafa dinlendirmek için uygun olduğunu düşünüyorum. Bugünlük benden bu kadar. Oruçken çok güzel kitap okunuyor. Yoklar'a devam edeceğim. Tekrardan hayırlı ramazanlar :)




3 yorum:

  1. ilk olarak kitapların hayırlı olsun :) günebakan üçlemesi benim favori serimm :) siyah nefes'i alıştım ama mavi dağ'ıda yazarın söyleşisinde kazanmıştımm ilk hediye ve imzalı kitabımdır :) şimdi kızıl ölüm'ü alıp okuyacağımm serinin son kitabı bakalımm nasıl :D keyifli okumalar ;)

    YanıtlaSil
  2. Onlar kitabını beğenmiştim, blogda da paylaştım.

    Gülşah Hanım'ın kitaplarını ben de merak ediyorum. Yorumlarınızı bekliyorum

    Keyifli okumalar.

    YanıtlaSil
  3. -Esra çok teşekkürler :) Ben de en kısa zamanda Mavi Da'ı okuyup son kitabı alacağım :)

    -Beyaz Kitaplık zaten senin blogundan görüp gittim kitapçıya :) Teşekkür ederim yine :)

    YanıtlaSil