4 Eylül 2012 Salı

Blog tur nedir?

 "Bu "Blog Tur"' 'da neyin nesi?" diyenleriniz var biliyorum. Çünkü ilk duyduğumda bende aynı tepkiyi vermiştim. Sonra biraz araştırınca ve  blog turumuz başlayınca tüm bilgileri öğrendim. Şimdi size bu bilgileri aktarmaya çalışacağım.

  İlk olarak bu blog tur uygulaması yabancı ülkelerde başlamış. Yayınevleri ve bloglar anlaşıyormuş ve bloggerlar yayınevleri tarafından gönderilen kitapları okuyup aynı gün içinde yorumluyorlarmış. Eğer blogger kitabı bitiremediyse Give away yapıyormuş. Yani okuduğu kısmı, kapağı, karakterleri, yazarı vs. tanıtıyor ve eleştiriyormuş. İşte bu uygulama yabancı ülkelerde hala devam ediyor. Fakat ülkemizde yok. Ta ki çok sevdiğimiz blogger olan Vampirella ben dahil 10 bloggerı biraraya toplayana kadar. Ben bu blogları zaten takip ediyordum, şimdi daha iyi tanımış oldum. :)

  İşte kısaca blog tur böyle :) Eee bizi ne bekliyor derseniz ben kitabı eleştireceğim vs.Çünkü kitap elime tam dün sabah ulaştı. Ve ben okuyabildiğim kadar okumaya çalıştım. Bu akşamda okuyabildiğim kadar okuyacağım bakalım. Ama ben bu kitap hakkında yorum istiyorum derseniz hepsi olacak. Asla pişman olmayacaksınız. Yarını bekleyin. Saat 14:00'de büyük sürprizlerle karşılaşacaksınız...



2 yorum: