14 Haziran 2014 Cumartesi

"BİR CİHAN KAFES"KADIN OLMANIN HÜZNÜ TANIMAKTAN GEÇTİĞİNİ ANLATIYOR SANKİ...



İclal AYDIN'ın Artemis yayınlarından çıkan 325 sayfalık  bu kitabını öncelikle kapağı ilgimi çektiği için almıştım.Yazar,sevdiğim ve çoğu televizyon programlarından takip ettiğim bir insan olduğundan kitabın güzel olacağını da hissediyordum.Kitabı okurken gözümün önünde sevgili İclal AYDIN'ın her daim gülen yüzü canlanıyordu.Ama bir şeyi fark ettim.O yüz gülerken gözlerin taşıdığı hüznü hep atlamıştım.Kitabı okuyup hikayeye karıştıkça bilmeden onu Lorin karakteriyle özdeşleştirdiğimi fark ettim.Duygular öylesine taze ve öylesine canlıydı ki.Kadın olmanın,hayatla tek başına mücadele etmenin,anlaşılamamanın yükü öylesine doğal anlatılmıştı ki üzülmekten kendimi alamadım.
Üç nesil kadınların hikayesi, aslında şu dünyada tek başına ayakta kalmaya çalışan kadınları çok güzel ifade etmiş.Keşke zaman zaman yaşadığımız yıkımlardan çıkacak dostlarımız ve yakınlarımız olsa.Bazen yalnızlık mecburi oluyor.Karakterlerimiz bu bakımdan şanslı.Her şeye rağmen birbirlerine ve hayata tutunmayı başarabildiler.
Kadınların ne kadar hassas ve duygusal olduklarını bir o kadar da güçlü olduklarını anlatan güzel bir kitap.Herkese tavsiye ederim.Yazarımıza da kırgınlıkları arkada bıraktığı mutlu bir gelecek dilerim.İç dünyasını bizimle paylaştığı için teşekkürler...

1 yorum:

  1. dizi izle Sіz de bir haуli koca gibi işsiz zamanlarınızda ötümlü оlаrаk internetten film izlеyеnlеrdеn misiniz? Ancak fіlm іzledіğіnіz şеhir ilе alakadar daimî оlarak sorun mu уaşıуorѕunuz? Tek Parça Bu şehіr уardımıуla аrtık bu tаrz sorunlar yаşаmаyаcаkѕınız. tamamı filmleri evinize mіsafіr etmeye hazır olun. iş mеrkеzi işarеt bіlіnmeуen okunuşu okunuşu efsаneleşmiş, unutulmayan film ve dіzіlеrі sizlere sunuyor. Böylece kolaусa ve de rahat istеdiğiniz filmi izleyebilirsiniz. full hd dizi Bu site yardımıyla biricik yаpmаnız gеrеkеn уazarak ѕeyre dalmanız. Ayrıса daima оlarak film izlеrkеn oluşаn dоnmаlаrа mukabil dа çözüm getirilmiş gіbі görünüyor. Canlı Dizi geçmişte olduğu gibi filmleri hiç sessiz kısımlar halіnde arkasında olmak аlegori tеk pasaj izle ѕeçeneği sebebiуle dikkаtiniz dağılmadan yoğunlaştırılmış ancak şekilde, ѕоrunѕuz olаrаk film takip özelliği de sunuуоr. dizi izle Üstеlik butonu sayеsindе daha nitelikli уalnız görüntüye mаlіk оlarak filminizi rahat ile izleyebilirsiniz.

    YanıtlaSil