6 Ocak 2014 Pazartesi

TESS'DEN GÖLGESİZLERİN TUTKULU DANSI BİTTİ...

Tess Gerritsen,polisiye-macera  kitaplarında en sevdiğim yazarlardan biriydi.Ancak son iki romanda tarz değişikliğine gitti.Bu roman da değişiklik daha bariz.Sanırım aşk romanlarının daha çok satıldığı düşüncesiyle biraz maddi verilmiş bir karar.Oysa kendi tarzında gerçekten iyi bir yazar.Hayranı olarak hayal kırıklığı yaşadım doğrusu.Bana biraz kendinden ödün vermek gibi geliyor.Umarım eski Tess geri döner.
 Kitabın konusuna gelecek olursak;
Aristokrat bir beyle hırsız bir aileden gelen zeki ve çekici bir bayanın aşkla yoğrulmuş kaçma-kovalamaca öyküsü.Sanat eseri kaçakçılarını yakalayıp kendini temize çıkarmaya çalışan Clea'nın yolu tam bir beyefendi olan Jordan ile çakışır ve olayı birlikte çözmeye çalışırlar.
Aşk ve macera sevenlerin çabucak okuyacağı güzel bir kitap.Yeni kitaplarda ve yeni yorumlarda buluşmak dileğiyle...

5 yorum:

  1. kitap gerçekten çok hoş bloguna bayıldım bu arada benimkine de beklerim. :D

    YanıtlaSil
  2. Canım benim bir konuda sizi aydınlatmalıyım.Yazarımız bu kitabını yıllar öncesinde yazmıştır.Yani acemilik yıllarında kalemine aldığı kitaplarından biridir.Martı yayınları yazarımızın yıllar önce kaleme aldığı kitapları çeviriyor.Doğan yayınları ise yazarımızın son kitaplarını yayınlıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açıklamalarınız için teşekkürler.Bundan sonra Doğan yayınlarından takip edeceğim.

      Sil
  3. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederiz. Dilerseniz yazarların sözleri ve Yabancı mankenler sitesini ziyaret edebilirsiniz..

    YanıtlaSil