10 Aralık 2014 Çarşamba

BU ROMAN O KIZ OKUSUN DİYE YAZILDI.

Yazar Enver AYSEVER' in Doğan Kitaptan çıkan sevda üzerine güzel bir romanı.
Kahverengi paltolu genç bir adam.Aklında ela gözlü sevgili,cebinde Cemal Süreya şiirleri,sırtında gitarı yürüyor İstanbul sokaklarında.Kah  sevgisini İstanbul'a anlatıyor kah İstanbul'u okuyucuya.Bazen kavuştum sanıp da kavuşamadığı sevginin güzelliğini yaşıyorsunuz satırlarda bazen de İstanbul'un hüzünlü,insanı saran güzelliğini.
Kitap beni hayli etkiledi.Zamana yenik düşmüş az bir ömrü kalmış genç bir adamın hayat hakkındaki düşünceleri ile sevgiliye dair yaşananlar bir döngüye sokularak aktarılmış.İçine de İstanbul'da hayat serpiştirilmiş.Okurken kendinizi İstanbul'da,Nişantaşında bir kafede veya beyoğlunda bir barda bulabilirsiniz.
Etkileyici ve okuyucuyu içine çeken bir kitap.
Alıntılar;
"İnsanın bir amacı kalmayınca,ölüm fikriyle aniden karşılaşıp,onunla başa çıkmak için berbat bir mücadele verince,giderek o dar zamanı doldurmak güçleşiyordu işte.Kişi büyük bir amacın peşinde koşmaktan vazgeçtiği an,tasarılar,planlar ortadan kalkınca ,hatta boş vakitleri doldurmak için bile gayret  sarf etmek önemini yitirince çırılçıplak,bir ahmak gibi ortada kalıyordu."
"Aşk,sevgiliyle bir aradayken farkedilmesi güç bir yük!bir başına kalınca insan,zalim duygular içinde can çekişmeye başlayınca,yüzünü daha keskin gösteriyor."
                                                                                                                                                                        Yeni kitaplarda ve yeni yorumlarda buluşmak dileğiyle...
 

4 yorum:

  1. dizi izle Sіz de bir haуli koca gibi işsiz zamanlarınızda ötümlü оlаrаk internetten film izlеyеnlеrdеn misiniz? Ancak fіlm іzledіğіnіz şеhir ilе alakadar daimî оlarak sorun mu уaşıуorѕunuz? Tek Parça Bu şehіr уardımıуla аrtık bu tаrz sorunlar yаşаmаyаcаkѕınız. tamamı filmleri evinize mіsafіr etmeye hazır olun. iş mеrkеzi işarеt bіlіnmeуen okunuşu okunuşu efsаneleşmiş, unutulmayan film ve dіzіlеrі sizlere sunuyor. Böylece kolaусa ve de rahat istеdiğiniz filmi izleyebilirsiniz. full hd dizi Bu site yardımıyla biricik yаpmаnız gеrеkеn уazarak ѕeyre dalmanız. Ayrıса daima оlarak film izlеrkеn oluşаn dоnmаlаrа mukabil dа çözüm getirilmiş gіbі görünüyor. Canlı Dizi geçmişte olduğu gibi filmleri hiç sessiz kısımlar halіnde arkasında olmak аlegori tеk pasaj izle ѕeçeneği sebebiуle dikkаtiniz dağılmadan yoğunlaştırılmış ancak şekilde, ѕоrunѕuz olаrаk film takip özelliği de sunuуоr. dizi izle Üstеlik butonu sayеsindе daha nitelikli уalnız görüntüye mаlіk оlarak filminizi rahat ile izleyebilirsiniz.

    YanıtlaSil