8 Ağustos 2012 Çarşamba

Önümüzdeki günlerde sırasıyla okuyacağım 5 kitap :)


  Merhaba arkadaşlar. Şimdi sizinle Önümüzdei günlerde sırasıyla okuyacağım 5 kitabı paylaşacağım. Böylece sizde sizi hangi kitapların yorumlarının beklediğini göreceksiniz. Bunun yanında önceden okuduğum kitaplarıda yorumlaya çalışacağım. Beni takip etmeyi unutmayın :)

 1- Şu an Ateşböceği yolunu okuyorum. Yani ilk  yorumum bu kitaba gelecek :)

 2- İkinci olarak Yıldız Tozu- Neil Gaiman isimli kitabı okumayı düşünüyorum. Bu kitabıda yeni aldım. İyi olacağından neredeyse şüphem yok. Ben bu kitabı Renkli kitap blogunun sahibi Güngör'ün tavsiyesi üzerine aldım. Eee aldıktan sonra da Real Fiesta Kitap Kulübün'de kitabın yorumunu görünce okumak için çok sabırsızlandım.

Yoruma buradan bakabilirsiniz : Real Fiesta Yıldız tozu kitap yorumu :)

3- Sanırım üçüncü olarak Gece sirkini okumayı planlıyorum.Uzun zaman önce okuoku.com'dan alıp okumaya fırsatımın olmadığı kitabı artık okumanın zamanı geldi diye düşünüyorum. :)

4- Galiba dördüncü olarak Dex yayınlarından kazandığım Bana Dokunma Tahereh Mafi'nin kitabına başlayacağım. Kargom gelince fotoğrafını çekerim. Umarım elime ulaşır :)

5- Son olarak bir gerilim ile kapatmak istiyorum bu listeyi. Seçenekler arasında Çırak, Bakire ve Sessiz Çığlık var. Bakalım zamanı gelince onuda seçeriz :)



 

3 yorum:

  1. Güzel seçimler, keyifli okumalar;)

    YanıtlaSil
  2. Çırak çok güzel bir kitaptı ben okudum bence bir an önce okumalısın :)

    YanıtlaSil
  3. Aaa renkli kitap :) Çok teşekkürler :) Sizin benim bloguma baktığınızı bile bilmiyordum. Çok mutluyum şu an :)

    Kitap ayracı sırası gelince şu sıralar fantastik ve dram okuyorum :D

    YanıtlaSil