31 Ekim 2012 Çarşamba

Küller Bitti!!!


O kitabın sonu nasıl öyle biter ya. Yazar kitabın son cümlesine kadar hiç ipucu vermedi. Yani tüm kitabın kaderi o son cümleyle belirlendi.Şu an yazar burada olsa bana derhal ikinci kitap hakkında SPOİLER vermesini isterim. Hatta okuyan varsa derhal benimle iletişime geçebilir. :D 

   Kitapta aklıma takılan sadece tek bir soru işareti var. Yazar o kadar özen göstermiş ki soru işareti oluşturmamaya hiç merak etmediğin konuyu bile açıklıyor. Benim aklımdaki soru işareti ise sanırım 2. kitabın heyecanını arttırmak için.

    Konuya gelirsek:

    Bir gün herhangi bir saatte bir beyin sarsıntısı geçirseniz ve sonra tüm elektronik aletlerin(İpod,telefon,bilgisayar vb.) ve arabaların çalışmadığını öğrenseniz ilk ne yaparsınız? Kitabı okurken bu konuyu çok düşündüm. Acaba ne yaparım? Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum. Sanırım herkes gibi ilk konuşabileceğim birini ararım. Sonrası bir boşluk benim için. İşte baş karakterimiz ALEX içinde sonrası bir boşluktu ta ki kayalıkların orda yaşlı bir adam, 7-8 yaşlarındaki bir çocuk ve bir köpek bulana kadar. İşte devamı heyecan olsun. Gerçekten çok sürükleyici bir kitaptı. Akşam okuyup yatıyor, sabah 1-2 sayfa bile anca okuyabileceğimi bildiğim halde çantama atıyordum. Anlayın halimi. Sonrası çok değişikti ya. Zombi gençler, canavar köpekler falan filan. Neyse çok uzatmayayım :D İlginç ve eğlenceli bir kitaptı. Bir haylide düşündürücüydü. İkinci kitabını gerçekten çoook büyük bir heyecanla bekliyorum. Okumanızı tavsiye ediyorum. Hatta D&R şu an indirimde(10 tl). Alın bence. Pişman olmazsınız. Eğer alıp yorumlarsanız kesinlikle benimle paylaşmayı unutmayın. Keyifli Okumalar ;)


TRAİLER: (olmazsa olmaz :D)


 

4 yorum:

  1. Allahim bu ne yaa.. D: Bu videonun 22. saniyesinden itibaren gerilmeye basladim.. Ben, bilimi, dogayi ve uzayi cok seven bir insanimdir.. Bu kitap beni cok gerer ve sonunda ne oluyosa yani elektromanyetik dalgayi kimin olusturdugunu veya nasil olustugunu anlarsam icimden sacmasapan seyler gecer. Degisik degisik seyler dusunmeye baslarim. Cunku bu dogaya zarar veriyoor.!! DD= Yani ben dogayi cok seviyorum ve elektromanyetik bi dalga dogaya zarar veriyor ve canlilarin hayatlarini kaybetmelerine sebep oluyor... =( Eger ben bunu okursam cinnet geciririm. Aklima takilir ve uyuyamam.. Ama yine de okuma listeme ekledim. Bu tur kitaplar okumak lazim yine de.. =) (CINNET GECIRECEGIMI BILSEM DE...) :)

    YanıtlaSil
  2. :D Çok güldüm yazını okurken. Sonunda ne olduğunu tam anlayamıyosun sonradan çakıyosun. İşte o zaman o son kafandan hiç çıkmıyo :D

    YanıtlaSil
  3. ahahahaaa !! ben de okurken cook guldum. =DDD :) cok komik yaaww. ama dogru degil mi.. bu kitabi ben de okusaydim coookk geilirdim.. :)

    YanıtlaSil
  4. :D Alışınca gerilmezsin ya. Dene yani :D

    YanıtlaSil