3 Şubat 2013 Pazar

GÖLGE VE KEMİK BİTTİ!!


ETKİLEYİCİ BİR FANTASTİK SERİNİN İLK KİTABINI BİTİRDİM...
GÖLGE VE KEMİK
Kitabın isminden ve kapağından fazla etkilenmesem de konu özeti ilgimi çektiğinden okumaya başladım ve okuduğum için de mutluyum.
Öncelikle yazara bizi kurtlar ve vampirler diyarından uzaklaştırıp bambaşka ve hayallere açık karakterlerle tanıştırdığı için teşekkür etmek istiyorum.Hayal dünyasının sınırsız ve güzelliklere açık olması ,yeni karakterler ve yeni maceralar olması serinin yeni kitaplarını da dört gözle beklememizi sağlıyor.
Hikayenin akışı,kişilikler ve duyguların anlatımı insanı içine çekiyor.Ana karakter Alina'nın yetimhanede yakın arkadaşı Malyen'le başlayan dostluğu ve hayat mücadelesi,onu inanılmaz olaylara sürüklüyor.Bir anda kendisini Karanlıklar Efendisinin himayesinde buluyor.
Karanlıklar Efendisi gerçekte kimdir,Alina gerçekten basit bir köylü kızı mıdır okudukça göreceksiniz.Bir taraftan olayların akışını takip ederken bir taraftan da ihanet-dostluk ve sevgi gibi duyguları yeniden keşfedeceksiniz.
Yaratıcı ve yeni bir fantastik macera arayanlara şiddetle tavsiye ederim.
Yeni kitaplarda ve yeni maceralarda buluşmak dileğiyle...


1 yorum:

  1. Bu kitap her yerde gözüme ilişiyordu ve ben her seferinde alma konusunda tereddütler yaşıyordum. Sanırım bu yazıdan sonra almaya karar verdim.

    YanıtlaSil