24 Şubat 2013 Pazar

Uyumsuz DEHŞET bir sonla BİTTİ!!


  Aslında başlık tüm kitabı anlatmaya yeter! O son var ya...Hani bazı kitaplar vardır öyle bir sonla biter ki 2. kitap için çıldırırsınız. Açlık Oyunları veya Taht oyunları gibi vb...İşte bu kitap o tüm kitapların 10,100 hatta 1000 katı. 2. kitabı sana veririz ama 1 hafta sadece su içerek yaşa deseler vallaha tekrar tekrar okur yine de yaşarım. NASIL BİR ÖRNEK OLDU BU YA? :D

  Her neyse konuya geçeyim bence :D Hayattaki herkesin (!) bir seçimi var. Herkes 5 topluluktan birini seçmek zorunda. Peki ne bu topluluklar? DÜRÜSTLÜK,CESARETLİLİK,DOSTLUK,FEDAKARLIK,BİLGELİK...Bu toplulukların özelliklerini okurken o kadar çok heyecan yaşıyorsunuz ki "Eğer ben orada olsaydım..?" sorusuna her sayfada farklı bir cevap vermek istiyorsunuz. Şimdi geçelim ana karakterimiz BEATRİCE'e...O hangi seçimi yapacak? Ona ne olacak? Bir de doğduğun topluluk senin sahip olduğun topluluk gibi oluyor. Yani FEDAKARLIKTA doğduysan büyük ihtimalle FEDAKARLIĞI seçiyorsun. Fakat seçim zamanı geldiğinde başka bir topluluğu seçersen bir tür TRANSFER oluyorsun. Böyle karışık bir konu işte bu :D Çok içeriğe girmek istemiyorum.Çünkü ben ilk 50 sayfasından çoğunu bilmediğim için İNANILMAZ bir heyecanla okudum. Bu heyecanı sizin de tatmanızı ÇOOOOK isterim.

  Son olarak bu kitabı okumamı sağlayan KİTAP HAYVANI ve diğer bloggerlara çok teşekkürler. Bu MÜKEMMEL kitabı okuduğum için çok şanslı olduğumu biliyorum...:)

"Bu kitap Açlık Oyunları,Taht Oyunları,Harry Potter gibi serilerin kesinlikle EN BÜYÜK rakibi olacak...!"

Bunlar da toplulukların simgeleri:

      (Soldan sağa...CESARETLİLİK-BİLGELİK-DÜRÜSTLÜK-FEDAKARLIK-DOSTLUK)



Book Trailer:

Divergent:



Uyumsuz:



5 yorum:

  1. Bende bu kitabı daha birkaç hafta önce okumuştum,gerçekten çok iyi kurgulanmış. İkinci kitabı çok merak ediyorum. :)

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle :) Umarım diyeceğim ama ARTEMİS yine erken çıkartmayacak :(

    YanıtlaSil
  3. Ben ikinci kitabı ilki kadar beğenmedim biraz fazla karmaşıklaştırılmış geldi ama kurgu yine tabii ki süperdi :) umuyorum yakın zamanda cıkar ve uyumsuz kadar sessiz sedasız olmaz çıkışı!

    YanıtlaSil
  4. En merak ettiğim kitaplar arasında, sen de güzel bir yorum yapmışsın şimdi daha da meraklandım =D

    YanıtlaSil
  5. -Umarım ya :))

    -Tam senlik olduğundan eminim ben :))

    YanıtlaSil