4 Mart 2013 Pazartesi

Melez Ve Safkan BİTTİ!!

Fantastik Serilerden biri daha "MELEZ" ve ikinci kitabı "SAFKAN" tadı damağımda bitti...
Melez'i okuduğum kitap yorumlarından dolayı merak ettiğimden okumak istiyordum.Kitaba başlayınca bir günde bitti ve soluğu D&R da aldım ve ikinci kitabı Safkan'ı alarak onu da bitirdim.Şu anda üçüncü kitaba başlamak için sabırsızlanıyorum.
Kitap Safkanlar,Melezler,İblisler ve Tanrılardan oluşan doğaüstü güçlerin hakim olduğu bir dünyada geçen olaylar üzerine kurulmuş.Ana kahramanımız Alex,tam bir baş belası. Kurallar çiğnenmek içindir felsefesini benimsemiş,başı sürekli dertte olan ve ölümden korkmayacak kadar gözü kara bir melez kızımız.Tek zaafı sevmemesi gerekirken aşık olduğu Aiden...
Aiden kitabımızın ağır abisi.Her zaman kontrollü ve sevdiklerine karşı koruyucu bir safkan. Anne ve babası iblisler tarafından öldürüldüğünden avcı olmuş ve eğitmenlik yaparken Alex'le tanışmış.Çok yakışıklı,zeki ve cesur.
Bir de Alex'in ayrılmaz parçası,sürekli kavga ettiği ama karşı koyamadığı bir çekim gücüyle bağlandığı doğa üstü güçlere sahip Seth var.
Bu üç ana kahramanın muhteşem maceraları,safkan-melez ve iblis kavgaları sizi başka dünyalara götürüyor.Tüm bunlar arasında bir de kavuşamayan aşıkların durumunu takip edip kah üzüldüğünüz kah şaşırdığınız bazen de gülerek karşıladığınız ikili diyaloglar harika.
Seriyi okumanızı şiddetle tavsiye ederim.Ben şimdi üçüncü kitaba başlıyorum.Yakında yorumlarım.Yeni yorumlarda buluşmak dileğiyle... 





4 yorum:

  1. Hep o kapakta kullandıkları yazı tipi yüzünden Melez çıktığından beri elime alıp nasıl bir kitapmış diye bakmadım. :D Ama geçenlerde sonunda ön yargımı kırdım, güzel bir seriymiş gerçekten. Senin yorumun da iyice pekiştirdi sevgimi en kısa zamanda okumak istiyorum. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. fantastik serileri seviyorsan okuduğuna pişman olmayacağın bir seri,yorumunu beklerim.

      Sil
  2. Melez'i okudum ama Safkan'ı daha almadım araya bir sürü kitap girdi, en kötüsü de ben daha Safkan'ı alamadan Tanrı çıktı :D Zaten Yunan Mitolojisi ile kafayı yemiş bir insan olarak iyice delirdim :D

    YanıtlaSil
  3. :D Güldürdün akşam akşam :D

    YanıtlaSil