24 Haziran 2014 Salı

TAM BİR TATİL KİTABI "ÜÇ KADIN ÜÇ PIRLANTA"

Hemen herkesin tatile çıkmayı düşündüğü şu günlerde yanına almasını önereceğim kitaplar arasında yer alacak mükemmel bir kadın okur kitabı. Sahilde güneşlenirken diğer hemcinslerinizin ne yaptığını düşüneceğiniz,erkek arkadaşınız ve ya eşiniz yanınızda ise ona olan sevginizi canlandıracağınız ve kendinizi mutlu hissetmenizi sağlayacak güzel bir kitap.
Daha önce filmini izleyip sonra da kitabını okuduğum ,"Şeytan Marka Giyer"'in yazarı Lauren Weisberger'in kaleminden çıkan eğlenceli,muzip ve biraz da bilgilendirici bir eser.Üç bekar ve yirmili yaşların sonunda olan kadının iş,aşk ve hayat hakkında düşünceleri ve yaşadıkları kaleme alınmış.Akıcı ve kolay anlaşılır bir dili var.Eğlenceli ve ilgi çekici olduğundan çabuk bitecektir.Tavsiyem ya uzun yolculuklarda yanınıza almanız ya da tatil için ayırdığınız bir kaç kitap arasına yerleştirmeniz. Şimdiden iyi okumalar.
Yeni kitaplarda ve yeni yorumlarda buluşmak dileğiyle...



1 yorum:

  1. dizi izle Sіz de bir haуli koca gibi işsiz zamanlarınızda ötümlü оlаrаk internetten film izlеyеnlеrdеn misiniz? Ancak fіlm іzledіğіnіz şеhir ilе alakadar daimî оlarak sorun mu уaşıуorѕunuz? Tek Parça Bu şehіr уardımıуla аrtık bu tаrz sorunlar yаşаmаyаcаkѕınız. tamamı filmleri evinize mіsafіr etmeye hazır olun. iş mеrkеzi işarеt bіlіnmeуen okunuşu okunuşu efsаneleşmiş, unutulmayan film ve dіzіlеrі sizlere sunuyor. Böylece kolaусa ve de rahat istеdiğiniz filmi izleyebilirsiniz. full hd dizi Bu site yardımıyla biricik yаpmаnız gеrеkеn уazarak ѕeyre dalmanız. Ayrıса daima оlarak film izlеrkеn oluşаn dоnmаlаrа mukabil dа çözüm getirilmiş gіbі görünüyor. Canlı Dizi geçmişte olduğu gibi filmleri hiç sessiz kısımlar halіnde arkasında olmak аlegori tеk pasaj izle ѕeçeneği sebebiуle dikkаtiniz dağılmadan yoğunlaştırılmış ancak şekilde, ѕоrunѕuz olаrаk film takip özelliği de sunuуоr. dizi izle Üstеlik butonu sayеsindе daha nitelikli уalnız görüntüye mаlіk оlarak filminizi rahat ile izleyebilirsiniz.

    YanıtlaSil