22 Nisan 2012 Pazar

Şimdi Benimsin bitti!

Güneş Demirel'in şimdi benimsin adlı kitabını yeni bitirdim.gerçekten de yapılan yorumlar yerindeymiş.oldukça sürükleyici ve yalın bir dilde yazılmış.her ne kadar aşiret kültürünü bilmesem de yaşadığımız ataerkil toplumda bu kitap da anlatılanlara yakın örnekler olduğundan daha bir hazla okudum.okudukça kah şaşırdım kah yeni şeyler öğrendim.koşullu sevgiyle koşulsuz sevginin insan üzerindeki etkisine tanık oldum.aşk gibi güzel bir duygunun içinde aynı anda öfkeyi ve kıskançlığı da barındırabileceğini bir kez daha gördüm.sevginin ve masumiyetin hayatın tüm kötülükleriyle olan savaşta her zaman galip geleceğine olan inancımı bir kez daha perçinledim.evet arkadaşlar,bu kitabı mutlaka okumanızı ve gerçek hayatınızda tatmadıysanız bile bu kitapla birlikte ölümsüz aşkı yaşamanızı isterim.
  Hayat ne getirirse getirsin gerçek aşk ve koşulsuz sevgi ile aşılamayacak engel olmadığını düşünenlerdenim.

Kitabı önokumak için:http://www.birazoku.com/simdi-benimsin/

2 yorum:

  1. Şu sıralar Önce Kitap'ın yayınları son zamanlarda çok ilgimi çekiyor ve şu ana kadar neredeyse hiçbir Önce Kitap Yayını hakkında kötü bir şey duymadım. Bir güzel yorumda sizden geldi. Kitabın konusunu da güzelmiş.

    YanıtlaSil
  2. Bu sıralar bende çok Önce Kitap okuyorum.Son zamanlarda yayınladığı kitaplar hep ilgimi çekiyor.Kapaklarda bir harika bir gözatmanızı tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil