29 Kasım 2012 Perşembe

Kemikler Şehri Bitti!!!

ANNEM BİLE BENDEN ÖNCE OKUDU. EN KISA ZAMANDA BENDE OKUMALIYIM...

KEMİKLER ŞEHRİNİ YENİ BİR TÜRÜ KEŞFETMENİN HIZIYLA BİTİRDİM...

İnsanoğlunun içinde taşıdığı hayal gücünün ne kadar geniş ve mükemmel olduğunu anlatan harika bir seriyle tanıştığım için çok mutluyum.
 Yazarımız Cassandra Clare ,hayallerini mükemmel bir kurguyla satırlara taşımış.Doğrusu yeni neslin kurtlar-vampirler ve gölge avcıları gibi kavramları normal insan dünyasından daha fazla sevmelerine şaşmamak lazım.Bu kitabı okuduğumda bende içinde sevgi-macera-gizem-gizli güç barındıran yeni bir dünyanın olduğuna inanmak istedim.Orada yaşamanın oldukça heyecanlı ve güzel olacağını düşündüm.Hayatı derslerle ve geçmek zorunda oldukları sınavlarla dolu gençler ve bizim gibi her gün aynı tekdüzelikte para kazanmak için gidilen işler çevresinde dönen insanlar için bu kitaptaki hayat inanılmaz güzel.Bu nedenledir ki hemen ikinci kitaba başlayıp bu hayallerden kopmak istemiyorum.
insanlar eskiden aya çıkmayı bile hayal etmekte zorlanırken şimdi marsa otobüsle gidip orada yaşamayı düşünebiliyor. Kimbilir belki gelecekte kurtlar ve vampirlerle dolu böyle bir dünya da olabilir.
 gerçeklerden uzak harika bir maceraya yolculuk etmek isteyenler bu seriye başlayabilir.

Yeni maceralarda ve yeni kitaplarda buluşmak dileğiyle...


Fragman burada (TR): https://www.facebook.com/photo.php?v=529738627054201

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder