24 Şubat 2014 Pazartesi

GÜZEL BİR FİLM SEYRET:"ÇİKOLATA"

Miramax filmden çıkan,İsveç kökenli yönetmen Lasse Hallström tarafından çekilen ,beş dalda oscar adayı olmuş harika bir film. Başrollerde;Juliette Binoche,Judi Dench,Alfred Molina ve Johnny Depp var.
1959 kışında Vianne Rocher ve küçük kızı,sakin ve kendi halinde bir Fransız kasabası olan Lansquenet'ye gelir.Kiliseye gitmeyen Vianne bir de çikolata dükkanı açmaya karar verince kasabanın dar görüşlü belediye başkanı bunu engellemek için elinden geleni yapmaya başlar.Ancak Vianne,kasaba halkıyla olan sıcak ilişkileri ve lezzetli çikolatalarıyla herkesin sevgilisi olur.Bundan sonra Vianne için mücadele günleri başlayacaktır.
Filmi daha önceki yıllarda seyretmiştim ama güzel olduğu için tekrar izlemek beni hiç sıkmadı.Sevginin ve güleryüzün ön yargıları yıkmadaki başarısına şahit oluyorsunuz bu filmde. Yine bir yere ait olmak mı gezgin olmak mı gerekli sorusunun cevabını arıyorsunuz.

İzlenmesini tavsiye ederim.

2 yorum:

  1. izlemişti bu filmi , güzeldi gerçekten :)

    YanıtlaSil
  2. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederiz. Dilerseniz yazarların sözleri ve Yabancı mankenler sitesini ziyaret edebilirsiniz..

    YanıtlaSil