15 Şubat 2014 Cumartesi

Süpriz bir kitap:"TEK BAŞINA DÜNYA GEZİSİ"

Okuduğum kitabı yeni bitirmiş ve yeni bir kitaba başlamayı düşünürken kararsız kalmıştım.Çıkıp biraz hava almak ve yeni kitaplar hakkında bilgi edinmek için kısa bir sahil yürüyüşü sonrası kendimi D&R da buldum.Raflar arasında gezinirken kendimi Ülkeler ve Gezi bölümünün önünde buldum.Her zaman en büyük hayalim dünyanın farklı yerlerini görmek ve farklı insanlarla tanışmak oldu.Ülkemin çoğu yerlerini gezdim ama fırsat buldukça tekrar tekrar geziyorum.Kah pansiyonda kah öğretmen evlerinde kalarak değişik yerleri keşfetmek hoşuma gidiyor.İşim sorun olmasa ve dil problemini çözsem yurtdışına da gideceğim ama onu hep erteliyorum.
Her neyse benim bu gezi tutkum sayesinde raflarda keşfettiğim bir kitap bu:"Tek Başına Dünya Gezisi"
Benian Çulhaoğlu da benim gibi dünyayı keşfetme arzusuyla yıllarını geçirmiş,sonunda da başarılı olmuş ve deneyimlerini bu kitapta toplamış.Gezdiği yerleri,yaşadığı duyguları ve olayları anlatmanın yanında böyle bir geziye çıkacak olanlara tavsiyelerde bulunmayı da ihmal etmemiş.
Kitabı çok sevdim ve tüm gezilerimde yanımda taşımak için ayırdım.Sizde bir seyahat tutkunu iseniz mutlaka almalı ve yanınızda taşımalısınız.

1 yorum:

  1. ben hiç gezi kitabı okumadım herhalde , ya da okudum ama hatırlayamadım mı şimdi, enteresan geliyor ama gezip görmek , görerek öğrenmek , sürekli okuyan bana , yeni bir yere gittiğimde bir de çekingenliğimi atsam çok daha güzel anlarım olacak ama ...

    YanıtlaSil